شناسهٔ خبر: 216911 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی از ۹ اسفند آغاز می‌شود

photo_2026-02-28_08-13-07.jpg مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان از آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی میثم قدمی مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان گفت: «مسافران می‌توانند از روز شنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، نسبت به خرید بلیت به صورت حضوری و غیرحضوری اقدام کنند.»

قدمی با اشاره به اجرای طرح سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵، توضیح داد: «خرید بلیت‌ها از طریق درگاه‌های فروش اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل‌ونقل و سامانه‌های مجاز اینترنتی انجام می‌شود تا ظرفیت عملیاتی ناوگان در ایام تعطیلات به حداکثر برسد.»

وی افزود: «استقبال مسافران از خرید آنلاین بلیت، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر و ارائه خدمات بهتر از سوی شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری را فراهم می‌کند و باعث می‌شود سفرهای نوروزی با نظم و راحتی بیشتری برگزار شود.»

قدمی همچنین از هموطنان خواست در هنگام سفر، قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و با برنامه‌ریزی مناسب، سفری ایمن و آرام داشته باشند